Pagina met Juridische informatie voor gegevens van bedrijfsvermeldingen

Hieronder volgt juridische informatie die wettelijk en/of contractueel door Google moet worden vermeld (de 'Juridische informatie'). Naar deze Juridische informatie wordt verwezen in de Servicevoorwaarden van Google en zodoende is de Juridische informatie daar onderdeel van. Door gebruik te maken van een product of service van Google dat of die gegevens van bedrijfsvermeldingen bevat, inclusief maar niet beperkt tot functies van mobiele apps zoals Beller-ID van Google (het 'Product'), stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze Juridische informatie. Tenzij anders aangegeven, hebben de termen die met een hoofdletter beginnen de betekenissen die eraan worden toegekend in de Servicevoorwaarden van Google.

 1. Gegevens van bedrijfsvermeldingen.

  1. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Denemarken, Israël, Luxemburg, Monaco en Marokko

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Denemarken, Israël, Luxemburg, Monaco of Marokko, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Kapitol S.A. (handelend onder de naam Infobel) (de 'Content van Infobel'). De intellectuele-eigendomsrechten van de Content van Infobel zijn in het bezit van Kapitol S.A. of zijn licentiegevers. De Content van Infobel mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en de van toepassing zijnde Algemene voorwaarden van Kapitol S.A. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Kapitol S.A. en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  2. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Brazilië

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Brazilië, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door TeleListas S/A. De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van TeleListas of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van TeleListas. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door TeleListas en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  3. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Turkije

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Turkije, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Turkey Yellow Pages (Yellow.com.tr). De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van Turkey Yellow Pages of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van Turkey Yellow Pages. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Turkey Yellow Pages en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  4. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Kenia

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Kenia, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Yellow Pages Kenya Ltd (www.yellow.co.ke). De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van Yellow Pages Kenya of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van Yellow Pages Kenya Ltd. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Yellow Pages Kenya Ltd en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  5. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Egypte

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Egypte, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Egypt Yellow Pages Limited (yellow.com.eg). De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van Egypt Yellow Pages Limited of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van Egypt Yellow Pages Limited. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Egypt Yellow Pages Limited en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  6. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Saoedi-Arabië

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Saoedi-Arabië, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Al Wahda Express Saudi Arabia (www.daleeli.com). De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van Al Wahda Express Saudi Arabia of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van Al Wahda Express Saudi Arabia. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Al Wahda Express Saudi Arabia en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  7. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Bulgarije

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Bulgarije, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door New Europe Directories Bulgaria EOOD (www.goldenpages.bg). De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van New Europe Directories Bulgaria EOOD of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van New Europe Directories Bulgaria EOOD. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door New Europe Directories Bulgaria EOOD en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  8. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Italië

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Italië, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door SEAT Pagine Gialle SPA (www.paginegialle.it). De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van SEAT Pagine Gialle SPA of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van SEAT Pagine Gialle SPA. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door SEAT Pagine Gialle SPA en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  9. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Ierland

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Ierland, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Central Index (www.centralindex.com) en YourLocal.ie, handelsnamen van Touch Local Ltd. De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van Touch Local Ltd of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van Touch Local Ltd. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Touch Local Ltd en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  10. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Tsjechië

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Tsjechië, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Zlaté Stránsky (ZlateStransky.cz). De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van Zlaté Stránsky of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van Zlaté Stránsky. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Zlaté Stránsky en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  11. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in India

   Als u lokale vermeldingen zoekt in India, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door INFOMEDIA Yellow Pages (www.yellowpages.co.in) en/of IndiaCom (www.indiacom.com). De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van INFOMEDIA Yellow Pages of IndiaCom (welke van toepassing is) of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van INFOMEDIA Yellow Pages of IndiaCom (welke van toepassing is). Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door INFOMEDIA Yellow Pages of IndiaCom (welke van toepassing is) en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  12. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Nieuw-Zeeland

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Nieuw-Zeeland, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Finda. De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van Finda of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van Finda. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Finda en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  13. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Slovenië

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Slovenië, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door Monolit informacijski sistemi d.o.o. De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van Monolit informacijski sistemi d.o.o. of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van Monolit informacijski sistemi d.o.o. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door Monolit informacijski sistemi d.o.o. en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.

  14. Lokale bedrijfsvermeldingen van Google in Taiwan

   Als u lokale vermeldingen zoekt in Taiwan, bevatten uw zoekresultaten mogelijk content (inclusief bedrijfsvermeldingen en gerelateerde informatie) die is geleverd door HongKu Info Co. Ltd. - www.ipeen.com.tw. De intellectuele-eigendomsrechten van deze content zijn in het bezit van HongKu Info Co. Ltd. - www.ipeen.com.tw of zijn licentiegevers en de content mag alleen worden gebruikt wanneer wordt voldaan aan deze Servicevoorwaarden en alle toepasselijke algemene voorwaarden van HongKu Info Co. Ltd. - www.ipeen.com.tw. Als u weet dat uw bedrijfsvermelding wordt geleverd door HongKu Info Co. Ltd. - www.ipeen.com.tw en u vragen hierover heeft, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen.