Referenties
Het personeel van Boef, Cyp en K:
Gerda zorgt nu alweer een tijdje voor onze 3 katers tijdens onze langere en korte vakanties.
We kwamen in contact via internet. In eerste instantie vonden wij het een vreemd idee om een vreemde voor onze heren te laten zorgen, maar de buren, die al jaren voor ze hadden gezorgd, waren net verhuisd, we moesten dus wel wat…
Onze eerste indruk van Gerda was meteen heel positief, door haar professionaliteit, duidelijkheid en, het meest belangrijk natuurlijk, haar rustige en prettige manier van omgaan met ons drietal.
We merken, dat de katten, ofschoon ze alle drie in meer of mindere mate éénkennig zijn, erg op haar gesteld zijn (duidelijk merkbaar als ze de sleutel terug komt brengen). Gerda's achtergrond als dierenartsassistent kwam al één keer goed van pas toen één van de katten een abces bleek te hebben, dat door haar heel vakkundig is behandeld. Een bezoek aan de dierenarts was niet eens meer nodig!
Gerda's verzorging, knuffels, het verzorgen van de planten en het wegwerken van evt. ongelukjes geven ons elke keer weer de gelegenheid om met een gerust hart op vakantie te gaan. Het is altijd leuk om bij thuiskomst het logboek door te lezen!
Soms is een professionele oppas beter dan een goede buur….
Bedankt, Gerda. We hopen nog vaak gebruik van je Kattendiensten te mogen maken!

 

Baasje van Sara & Siepie
Mijn contact met Gerda ontstond voor ik poezen kreeg. Ik was op zoek naar informatie over kittens en kwam via Google op haar site terecht. Ik stuurde een mail, en kreeg tot mijn verrassing een leuke en uitgebreide mail terug over waar ik op kon letten bij het uitzoeken van een kitten.Sinds onze poezen er zijn (twee zusjes) is Gerda onze vaste oppas. En dat bevalt zo goed dat we haar ook hebben gevraagd toen een van de dames begon te plassen.Ook toen kregen we een uitgebreid en zorgvuldig advies-op-maat. Het prettigst van alles vind ik dat we met een gerust hart op vakantie kunnen gaan.


Patricia Messer
"Gerda past al enkele jaren iedere vakantie op onze vier katten Spock, Yang, Sia en Daisy. We laten ze altijd met een gerust hart aan haar zorgen over, omdat we weten dat ze bij haar - letterlijk - in goede handen zijn. Ze worden veel geknuffeld en geaaid en als we terug komen van vakantie zijn ze altijd glanzender en zachter dan tevoren door al dat aaien. Tijdens de vakantie is er altijd wel een moment dat we graag even willen weten hoe het met de katten is. Dan sms-en we even met Gerda en binnen de kortste keren krijgen we een berichtje terug. Gerda is ook wel eens met een van de katten naar de dierenarts geweest. Ook qua gezondheid worden ze dus goed in de gaten gehouden. Bij thuiskomst vinden we altijd een logboekje, waarin alle bijzonderheden staan. Wat me altijd opvalt is dat de katten, als Gerda na de vakantie de sleutel terug komt brengen, onmiddellijk op haar af rennen om weer lekker door haar geaaid te worden. Voor ons is het een heel fijn idee dat een vakantie voor ons ook een beetje vakantie voor de katten is, maar dan wel in eigen huis, zoals ze dat het allerliefst hebben!"

 

David Ireland
Langs deze weg wilde ik gerda nogmaals bedanken voor het kundig verzorgen van mijn kat, Star, tijdens de kerst periode. Professioneel, betrouwbaar en verantwoordelijk zijn allemaal woorden die ik bij jou vind passen. Maar je bent ook lief, speels, hebt een goede humor en bent duidelijk een echte dierenvriend. Aan mij heb je zeker een vaste klant -- en in huize Star ben je vanzelfsprekend altijd welkom. Good job!


Karin Broekman
Sinds wij Gerda als oppas hebben gaan wij met een gerust hart op vakantie.
Als Gerda na onze reis de sleutel terug komt brengen komt Max blij aangelopen voor een knuffel met haar. Ook toen onze vakantie een keertje onverwacht 2 dagen langer duurde heeft Gerda zonder problemen de katten langer verzorgd. Fijn dat ze ook altijd tijd vrijmaakt om met ze te spelen en te knuffelen. En na iedere reis ligt er weer een keurig verslag klaar van de periode dat ze onze katten heeft verzorgd.Wij zijn heel blij met zo'n lieve en betrokken kattenoppas!


Anneke Harmsen
Omdat de buurvrouw er ook niet altijd is, kwam ik door wat zoeken op internet bij Gerda terecht. Ik kreeg meteen een goeie indruk, door de manier waarop Gerda op de poes en de poes op Gerda reageerde toen ze de sleutel kwam halen. En bij terugkomst van vakantie lag er een klein logboekje (!), zodat we terug konden lezen wat Fons de weken zonder ons had meegemaakt. Fons ziet er altijd heel ontspannen uit als Gerda voor hem heeft gezorgd, net als wij na de vakantie eigenlijk! De extra service die Gerda biedt: af en toe stofzuigen en de planten water geven is ook heel fijn. Dan plof je niet met je vakantiespullen op een harige bank als je thuiskomt. Kortom, wij zijn heel tevreden.

 

Donder & Bliksem
Alhoewel wij natuurlijk enorm balen als ons vrouwtje ons in de steek laat om zelf lekker op vakantie te gaan, moeten we toegeven dat het een stuk scheelt dat we jou als oppas hebben. Als je komt (highlight van onze dag in zo'n periode) dan barsten we van de honger, dus first things first. Daarna maken we tijd voor jou en laten we ons lekker aaien en spelen we graag nog even met je. Dat je elke dag iets opschrijft over onze avonturen is leuk voor het vrouwtje als ze eindelijk thuis komt. We weten dat het vrouwtje het moeilijk vindt om ons achter te laten en dat ze daarom stiekem achter onze rug altijd even een keer met jou smst om te kijken hoe we het maken. Altijd goed natuurlijk, maar we hebben liever dat ze denkt dat wij heel zielig zijn, in de hoop dat ze dan eerder terug komt.
Tegenwoordig passen Opie en Omie nog wel eens op ons, dat is ook leuk, want die blijven dan slapen. En dan hebben we de hele dag aandacht. Maar ondanks dat, hebben we jou ook nog steeds nodig zo af en toe.
Tot gauw. Koppie van Donder & Bliksem