Werkwijze

De eerste keer dat u belt om voor uw kat(ten) te zorgen, maken we een afspraak om kennis te maken met u en uw huisdieren. Tijdens dit bezoek worden nadere afspraken omtrent de verzorging van de kat(ten) gemaakt.

De service bestaat uit:

De dagelijkse verzorging van uw dieren : eten , drinken , evt. medicatie en het verschonen van de kattenbakken. Er wordt ook op “ongelukjes” gelet. Als de kattenbak er ongebruikt uitziet, kijk ik even rond. In beperkte mate verzorg ik naast uw katten ook uw post en de planten. Als er veel planten zijn of als er een tuin is, dan ruim ik (indien gewenst) daar extra tijd voor in, tegen een extra vergoeding. Mocht de kat tijdens uw afwezigheid dringend medische aandacht nodig hebben dan ga ik met de kat naar de dierenarts en zorg voor de eventuele extra verzorging die de kat hierna nodig heeft. Bij een verzorgingsperiode van langer dan een week hoort het stofzuigen van de vertrekken waar de katten zich bevinden. Tijdens de verzorgingsperiode kunt u natuurlijk altijd even bellen, emailen of sms-en om te vragen hoe het met het thuisfront gaat.

Ik verwacht van u dat:

U zorgt voor voeding, kattenbakkorrels en eventuele medicijnen voor de gehele verzorgingsperiode. Op de dag van of voor vertrek verwacht ik een berichtje ter controle van de gemaakte afspraken. Op de dag van thuiskomst verwacht ik ook een berichtje, dan weet ik zeker dat uw vakantie niet door onvoorziene omstandigheden verlengd is. Als ik geen bericht van u ontvang, wordt er doorgegaan met de verzorging van uw katten.

Privacy

Uw gegevens worden uitsluitend door Kattendiensten zelf gebruikt en nooit aan derden verstrekt. Sleutels worden nooit voorzien van een naam of adres, zodat ze niet naar uw huis herleidt kunnen worden.